Предприемачеството – от училище до реалния свят

За презентиращия:

Вальо е един от първите участници в клуба по предприемачество в МГ. След като завършва училище, започва да учи във ФМИ София, но бързо навлиза в света на предприемачеството и развива собствен бизнес – агенция за дигитален маркетинг. За няколко години с компанията си успява да продаде стоки за над 100 милиона лева онлайн и продължава стремглаво напред.
Успоредно с обучението във ФМИ, започва и да развива мобилно приложение, което помага на зрелостници да покорят матурите, което създава с помощта на записки и задачи от учители в МГ. Приложението е използвано от десетки хиляди ученици и Вальо вярва, че до няколко години то ще стане най-добрият приятел на ученика в подготовката за матури.

🔥 За събитието:

Елате на лекцията на Валентин Андреев, за да чуете за възможностите, които имате пред себе си, и за това как да се възползвате от тях. Вальо ще разкаже за основаването на клуба по предприемачество в МГ, първите проекти, успехите, паденията и развитието на стари и нови проекти. Как да търсите знания, да решавате истински проблеми на истински хора и да печелите от това? И най-вече: как да измислите идея, да сглобите бизнес план и да действате? Отговорите на тези въпроси ще ни разкрие Вальо в своята необичайна, но със сигурност интересна презентация.

Очакваме Ви на лекцията на Валентин Андреев “Предприемачеството – от училище до реалния свят” на 21.12 от 16:10 до 16:50 ч. НА ЖИВО 🔴 в МГ.

Leave a comment